Mediatiedote

Henkilötiedot

Tuulia Kuntsi (ent. Ikkelä-Koski os. Hakonen)

Syntynyt 1966, Syntymäkunta: Uurainen

Koulutusarvo: Kasvatustieteen maisteri, erityisluokanopettaja, lastentarhanopettaja

Kotipaikka: Jyväskylä, Ristikivi

Perhe

Perheeseeni kuuluvat puolisoni Petri Kuntsi sekä minun kaksi lastani: tytär (s. 1993) ja poika (s. 1995) että Petrin kaksi poikaa (s. 1989 ja 1993). Lapset asuvat jo omillaan.

Työ

Olen apulaisrehtori Valteri-koulu Onervassa, joka muodostui kahden Valtion erityisoppilaitoksen Haukkarannan koulun ja Jyväskylän näkövammaisten koulun yhdistyessä vuoden 2013 alussa. Elokuussa 2015 verkostona toimineet Valtion yleissivistävät erityiskoulut yhdistyivät yhdeksi organisaatioksi Valteri-kouluksi, jolla on kuusi toimipistettä: Helsingissä Ruskis ja Skilla, Mikkelissä Mikael, Kuopiossa Mäntykangas, Oulussa Tervaväylä ja Jyväskylässä Onerva. Onerva tarjoaa palveluita oppimiseen, kun vaikeudet liittyvät näkemisen, kuulemisen, kielen ja kommunikaation taitoihin. Tehtäväni on johtaa opetusta.

Työkokemus

Työkokemukseni on laaja ja erittäin monipuolinen liittyen johtamiseen, opetukseen ja kasvatukseen eri sektoreilla: Valtiolla, kunnalla ja kolmannella sektorilla. Valtiolla olen toiminut vuodesta 2005 ja toimin edelleen. Kunnalla (Muurame ja Jyväskylän kaupunki) olen toiminut erityisopettajana, luokanopettajana, varhaiskasvatuksessa esikoulunopettajana ja lastentarhanopettajana. Kolmannella sektorilla olen ollut töissä Jyväskylän seurakunnassa lapsi- ja nuorisotyössä. Yritysmaailmaan olen perehtynyt mm. Keskimaan hallintoneuvostossa.

Luottamustehtävät

Olen kolmannen kauden valtuutettu. Kahtena ensimmäisenä kautena toimin Muuramessa ja nyt Jyväskylässä.

Toimin Jyväskylän kaupunginvaltuustossa, -hallituksessa, taloustoimikunnassa, Vammaisneuvostossa, Tilapalveluiden- ja Kylän Kattauksen johtokunnissa. Maakunnallisesti toimin Keski-Suomen liiton hallituksen varajäsenenä ja yhteistyöryhmän jäsenenä. Lisäksi hoidan Keskustan tehtäviä paikallisesti Keskustan Jyväskylän kunnallisjärjestön johtokunnassa, maakunnallisesti Keskustan Keski-Suomen piirihallituksessa ja valtakunnallisesti Keskustan puoluevaltuustossa.

Kunnallispolitiikassa Muuramessa 2005 - 2009, toimin luottamustehtävissä kunnan valtuustossa, kunnanhallituksessa, teknisessä lautakunnassa, perhepalveluiden lautakunnassa, Rajalan päiväkoti-koulun suunnittelu- ja rakennustoimikunnassa. Jouduin luopumaan Muuramen kunnan luottamustehtävistä Jyväskylään muuton takia.

Muita luottamustehtäviä olen hoitanut Palokan naisvoimistelijoissa, Keskimaan hallintoneuvostossa ja edustajistossa.

Yhteystiedot:

Vastaan mielelläni kysymyksiinne puhelimitse p. 050-3687558 tai sähköpostitse: tuuliatuikku@gmail.com, kotisivut: www.tuuliakuntsi.fi